Înainte de a depune donatia veti completa formularul de mai jos:

Schimbarea se produce inclusiv cu resurse financiare. Avem nevoie de sprijinul tău. Finanțarea este esențială pentru a susține proiectele bibliotecii inițiate și dezvoltate de membrii platformei.

În spiritul transparenței și al participării, vom publica periodic execuția bugetară a asociației și vom transfera acest model deschis oricărui proiect viitor construit în jurul BPH.

Donează orice sumă îți permiți, pentru a ne ajuta sa promovăm și apărăm cunoștiințele și drepturile minoritatilor cultural-religioase precrestine.

 

Despre BPH

 

Biblioteca Pierdută a Hypatiei este o platformă digitală de bibliotecă a Asociației THE NEW PAGAN DAWN destinată tuturor păgânilor și nu numai.
Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația şi recreerea păgânilor şi care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții comunității păgâne prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public.

Transferă direct in cont

Dacă doreşti să faci transfer direct în cont poţi folosi conturile de mai jos:
Beneficiar: Asociația THE NEW PAGAN DAWN (NOII ZORI PĂGÂNI)
CUI: 43093143
Cont donaţii RON: RO43 CECE B0003 0RON 1166 319 pentru CEC Bank S.A.
SWIFT: CECEROBUXXX

 

Donează câtiva pentru TNPD

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...